Loading...
 
Καλάθι

Κατ’ εφαρμογή του Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 και του νόμου 4624/2019 (“Νομοθεσία»), θα θέλαμε (α) να σας ενημερώσουμε σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας από την εταιρεία ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε. («Εταιρεία»), (β) να σας χορηγήσουμε πληροφορίες σχετικά με την εν λόγω επεξεργασία, και (γ) να σας ενημερώσουμε για τα σχετικά δικαιώματά σας. 

Επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα (όνομα, επώνυμο, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση φαρμακείου, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από την Εταιρεία ως υπεύθυνη επεξεργασίας (στοιχεία επικοινωνίας: Υπεύθυνος επικοινωνίας: Μπουκουβάλας Γιώργος, τηλέφωνο: 210-5799652, e-mail: dataprotection@dinamiki.gr, διεύθυνση: Λεύκτρων 6-8, Περιστέρι). Τα προσωπικά σας δεδομένα αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας για τους σκοπούς της αξιολόγησης της αίτησής σας για συνεργασία με την Εταιρεία και της επικοινωνίας μαζί σας για θέματα σχετικά με την αίτηση σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρούνται από την Εταιρεία  για χρονικό διάστημα ενός έτους από τη συλλογή τους ή έως ότου ζητήσετε τη διαγραφή τους από τη βάση δεδομένων της Εταιρείας, εκτός αν έχουμε προχωρήσει σε συνεργασία, οπότε και η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται με βάση σχετική ενημέρωση που θα σας αποσταλεί κατά την έναρξη της συνεργασίας μας.

Τα δικαιώματά σας

Έχετε δικαίωμα να λάβετε από την Εταιρεία επιβεβαίωση για το κατά πόσον ή όχι προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν υφίστανται επεξεργασία, και σε περίπτωση που τα προσωπικά σας δεδομένα υφίστανται επεξεργασία, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και σε διάφορες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους, όπως ενδεικτικά τους αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων, το χρονικό διάστημα για το οποίο θα αποθηκευτούν τα προσωπικά σας δεδομένα κτλ. Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων που υφίστανται επεξεργασία, να ζητήσετε τη διόρθωση ανακριβών προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν, να ζητήσετε τη συμπλήρωση ελλιπών προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν, να ζητήσετε τη διαγραφή προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν, να ζητήσετε να διακοπεί η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, να λαμβάνετε τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνωρίσιμη από μηχανήματα μορφή, να διαβιβάζετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, χωρίς αντίρρηση από την Εταιρεία, να ζητήσετε την απευθείας διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, εφόσον αυτό είναι τεχνικά εφικτό, να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν, να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς εμπορικής προώθησης, να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία ή/και τα σχετικά δικαιώματά σας, παραμένουμε στη διάθεσή σας.
Developed by LogicOne